Xiaomi Camera BW300 Outdoor BHR8303GL

24 200 Ft (Bruttó)

A termék raktárról elérhető
Kiszállítás 1 munkanapon belül

Készleten

Cikkszám: 10676 Kategória:

Leírás

Soha ne hagyjon ki egy részletet, és ne legyen holttere a 130°-os széles látómezővel

Az f/1,6 nagy rekesznyílás nagyobb fényfelvételt tesz lehetővé a tisztább kép érdekében. A 130°-os látómező egy pillantással teljes és részletes képet biztosít, miközben minimálisra csökkenti a holttereket.

Intelligens, színes éjjellátó a tiszta láthatóságért gyenge fényviszonyok mellett

Intelligensen világítsa meg a gyenge megvilágítású éjszakai jeleneteket, és rögzítsen tisztán minden abnormális tevékenységet a nagy teljesítményű infravörös fényekkel és LED-ekkel.

Engedélyezze a színes éjjellátó módot

Éjjellátó módban kapcsolja be a fehér fényt, hogy tisztábban lássa a részleteket

Engedélyezze a fekete-fehér éjjellátó módot

Éjszakai látás módban kapcsolja be az infravöröst a világosabb látás érdekében
Megjegyzés: *Az emberek, járművek és csomagok észlelési algoritmusai prémium szolgáltatások, és Xiaomi Cloud Storage Pro tagság szükséges.

4900 mAh szupernagy akkumulátor a hosszan tartó, gondtalan használatért

A helyi algoritmusszűrés és az alacsony fogyasztású architektúra kombinációja csökkenti az energiafogyasztást és meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát, hatékonyan megkétszerezve a védelmet.

Növelje meg az akkumulátor élettartamát az opcionális 5 W-os napelem segítségével a megszakítás nélküli teljesítmény érdekében

A szög beállítható úgy, hogy a napenergiát bárhonnan kapja, ahol van fény, így biztosítva a folyamatos áramellátást és a zavartalan használatot váratlan áramkimaradás esetén is.
Megjegyzés: *Az akkumulátorhasználat a videofelvétel gyakoriságától függ. Az akkumulátor élettartama 120 nap*, ha a videofelvételt naponta legfeljebb 20-szor, és 180 nap*, ha naponta legfeljebb 10-szer.

Professzionális IP67* por- és vízállóság, hogy ellenálljon a zord kültéri körülményeknek

A kiemelkedő vízhatlansággal rendelkező kamera védelmet nyújt a por behatolása ellen, hogy stabil teljesítményt biztosítson még kedvezőtlen időjárási körülmények között is, biztonságos és megbízható védelmet nyújtva otthonának.

Az AI-power motion capture minden mozgó árnyékot követ

A mozgó objektum automatikus felvétele után az intelligens követés és fényképezés aktiválódik, hogy azonnal, részletesebben megőrizze az objektum mozgási pályáját.
Megjegyzés: *Az emberi felismerés azonban támogatott, az emberi felismerési algoritmus fizetős funkció, és alapszintű Mi Cloud-tagság szükséges.

Kérlek nyisd ki nekem az ajtót!

Zökkenőmentes kétirányú hangzás tiszta hangzással még zajos környezetben is
A beépített, nagy érzékenységű mikrofon 7 méteren belül pontosan érzékeli az emberi hangokat, és csökkenti a háttérzajt, így tiszta és erőteljes hangzást biztosít.

A hangos és vizuális figyelmeztetések elűzik a nem kívánt látogatókat

Ha behatolót észlel, a rendszer riasztást indít, és lámpákkal riasztja el őket, csökkentve ezzel a lehetséges biztonsági kockázatokat.

Maradjon naprakész az azonnali riasztásokkal, amelyek értesítik Önt a rendellenes tevékenységekről, és valós idejű otthoni frissítésekről

Ha távol tartózkodik otthonától, és szokatlan helyzet áll elő, a Mi Home/Xiaomi Home alkalmazás azonnal üzenetet küld okostelefonjára, hogy tájékozódjon.
Valós idejű anomália frissítések
Emberi mozgásérzékelés*
Megjegyzés: *Az emberi felismerés azonban támogatott, az emberi felismerési algoritmus fizetős funkció, és alapszintű Mi Cloud-tagság szükséges.

Teljesen titkosított videoátvitel a biztonság és a magánélet védelme érdekében

Az MJA1 biztonsági lapkakészlet és az AES-128 titkosítási algoritmus biztonsági pajzsként védi adatait, és mindig titkosan tartja azokat.

Intelligens link többplatformos integráció a Google Home és az Alexa szolgáltatással

Ha Google Home- vagy Alexa-kijelzőhöz csatlakozik, bármikor szemmel tarthatja mindazt, ami érdekli.

Ingyenes kép, valós idejű emlékeztető a vészhelyzetekről az egyszerű megtekintés érdekében

Ha a Xiaomi Cloud Storage Pro tagság nincs megnyitva, az esemény aktiválásakor figyelmeztető üzenetet is küld, valamint 3 képet és 7 napos gördülő tárolási szolgáltatást biztosít a megfigyelési helyzet valós időben történő megtekintéséhez.

Rugalmas telepítés a testreszabott monitorozáshoz bármilyen kültéri környezetben

A kamera alapja csavarokkal van rögzítve az egyszerű telepítés érdekében. Forgótalppal párosítva a látószög igény szerint állítható.

Cart
Your cart is currently empty.